MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (PRAGUE VACLAVAK): Jak zkrátit dítěti cestu k úspěchu a zbavit se obav z ho budoucnosti.

NEW INTAKE IN-PERSON & ONLINE (PRAGUE-VACLAVAK)

Jak zkrátit dítěti cestu k úspěchu a zbavit se obav z ho budoucnosti.

K úspěšnému podnikání je zapotřebí podnikatelský duch. Někteří lidé ji mají, jiní ne. Už jste to slyšeli?

Naštěstí je to v podstatě nepravda! Nejznámější obchodní koučové a 5 000 našich dospívajících absolventů to dokazují. 90 % z nich založilo svůj start-up před dosažením věku 15 let a většina z nich již našla investory do svých projektů. 

Podnikatelského ducha lze "vychovávat". A právě v dětství a dospívání je mozek nejvíce neuroplastický a vstřebává velké množství informací. Dovednosti získané v tomto věku nejčastěji určují budoucí život člověka.

Některé děti všechno chápou okamžitě, neztratí se za žádných okolností, jsou samostatné a od dětství orientované na výsledek. Snadno komunikují a rychle a jasně realizují své nápady. Jiní se nechávají unášet a žijí s omezeními, která si vytvořili v raném věku.

Rozdíl mezi těmito dětmi spočívá v uvolněném potenciálu, zdravém prostředí a čilé mysli. Právě o to se snaží naše síť škol.

MINIBOSS je mezinárodní vzdělávací síť, která vychovává budoucí podnikatele a podnikatelskou elitu země. Program je určen pro děti od 6 do 17 let.



*Ukrajinští studenti na mezinárodním mistrovství start-upů*

Nejsme začínající firma s novým nápadem. Škola podnikání pro děti a mládež MINIBOSS byla založena před 22 lety podnikateli s dlouholetými zkušenostmi. Metodika výuky dětí se v průběhu let vyvíjela a zdokonalovala. Na tvorbě se podíleli nejen podnikatelé, ale také odborní dětští psychologové a pedagogové.

Metodika školení MINIBOSS byla patentována Světovou organizací duševního vlastnictví (WIPO) ve Švýcarsku a akreditována Mezinárodní obchodní akademií IBA ve Velké Británii. 

Po absolvování všech kurzů na škole obdrží studenti britský diplom. 

Učební plán zahrnuje 8 teoretických kurzů zaměřených na rozvoj 8 vybraných druhů intelektu a 12 druhů praxe s plným ponořením. 

Síť škol má v současné době 72 poboček ve 22 zemích světa. 

Nyní jsme otevřeli také v České republice! Naše pobočka se nachází přímo na Václavském náměstí v centru Prahy!

Vážíme si vašeho času, a proto jsme pro vás shromáždili nejčastější otázky rodičů.

Učí se děti všech věkových kategorií společně? 

Ne. Děti všech věkových kategorií začínají v prvním roce. Učební plán je však přizpůsoben věku dítěte. Složité věci jsou vysvětleny jednoduchými slovy a vše je uvedeno do praxe. Věkové skupiny jsou rozděleny takto: 6-8 let, 9-11 let, 12-14 let a 15-17 let.

Jak a kde se výuka koná?

Nacházíme se přímo v centru Prahy na Václavském náměstí. Výuka probíhá v sobotu dopoledne v obchodním centru. Je to nejpohodlnější a nejproduktivnější čas a místo pro učení. Během hodin se děti učí novým věcem, upevňují si materiálu, komunikuji se a zároveň si hrají. Rodiče mohou v centru strávit klidný čas, zajít si na kávu nebo na nákupy. 

Příjemná atmosféra našeho obchodního centra a co-workingového prostoru vytváří pozitivní obraz podnikání a spolupráce.



Když nežijeme v Praze, jsou pro nás dveře zavřené? 

Samozřejmě, že ne! Výuka může probíhat také online. Škola přizpůsobila program pro vzdálené třídy během během karanténových nařízení. Interaktivní a živé lekce zaujmou děti všech věkových kategorií. Kromě výuky probíhají zajímavé teambuildingové aktivity, vzdělávací exkurze do výrobních závodů, soutěže a mezinárodní mistrovství, kde se na přání setkávají všichni naši žáci.

Kdo vede výuku? 

I přes mladý věk našich učitelů mají všichni bohaté zkušenosti s dětmi - zejména s výukou, animací a pořádáním táborů. Jsou aktivní a vynalézaví. Každé dítě může jen snít o tom, že bude mít učitele-kamaráda, který v něm vzbudí zájem o učení a vysvětlí mu složité věci jednoduchými slovy. 

Každý učitel prochází každoročním školením a je certifikován. Učitelé jsou vícejazyční, takže jsou možné i vícejazyčné skupiny.

Kterých 8 kurzů je součástí školení?

1.     Základy ekonomie (MINIBOSS)
2. Ekonomika rodiny a podnikání (FAMILYMAN)
3. Generátor nápadů (INNOVATOR)
4.     Základy tržní ekonomiky (MARKET LEADER)
5. Řízení projektů (STARTUPPER)
6. Vedení firmy (BUSINESSMAN)
7.     Městská ekonomika (MAYOR)
8. Kariérní mapa (CAREER CHOICE)


*naši studenti v nejstarší italské sýrárně*

Každý kurz má pevně stanovený počet hodin teorie a praxe a přizpůsobený program aktivit - studijní cesty do velkých a zavedených podniků, malých podniků, tematické mistrovské kurzy s hostujícími přednášejícími atd.

Během každého kurzu studenti vytvářejí vlastní start-up projekty, se kterými se účastní mezinárodního mistrovství start-upů a soutěží o první místo. Starší studenti s pokročilými start-upy často najdou investory hned.

Může moje dítě začít vydělávat peníze již nyní? 

Ano! Naše školní metodika MINIBOSS nejen učí finanční gramotnosti, ale také inspiruje studenty k tomu, aby hledali způsoby, jak si vydělat na živobytí hned teď. Naši učitelé poskytují kompetentní vedení a zpětnou vazbu.

Co dalšího získá mé dítě, když bude navštěvovat vaši školu? 

1) Rozvoj komunikačních dovedností. To je základem každého obchodního i osobního vztahu.

2) Aktivní životní postoj a rozhodovací schopnosti. K tomu aktivně přispívá podnikatelský inkubátor a vytváření projektů.

3) Zdravé a účelné prostředí. To je důležité zejména pro dospívající v době psychického odloučení od rodičů. 

4) Posílení rodinných vazeb. Na mnoha aktivitách se podílejí rodiče. Metodika výuky navíc zdůrazňuje hodnotu rodiny a osvojení si části zkušeností. 

5) Rozvoj kritického myšlení. Dítě se učí chápat všechny procesy, dívat se na ně z různých úhlů a samostatně jim přicházet na kloub, analyzovat je a vytvářet si nezávislé stanovisko.

Co když moje dítě nechce studovat? 

Tato možnost je poměrně vzácná. Žáci to nevnímají jako učení, celý program je postaven interaktivní hravou formou s jejich vrstevníky. Častěji se žáci schází mezi sebou i mimo třídu. Společně pracují na projektech, vytvářejí čaty a vyměňují si nápady. 

Všem studentům je však samozřejmě k dispozici BEZPLTNOU INDIVIDUÁLNÍ HODINU. Učitel se dozvídá více o dítěti samotném, navazuje komunikaci a hodně mluví o učení.

Po tto lekci se můžete společně s dítětem rozhodnout, zda chcete ve studiu pokračovat. 

Zveme také všechny rodiče a jejich děti na Den otevřených dveří v našem obchodním centru na Václavském náměstí. Pro děti bude připraven interaktivní program a pohoštění!

Pro rodiče - výborná káva a prezentace programu, kde rádi zodpovíme všechny vaše dotazy :)

Všichni přihlášení na akci obdrží pěkné dárky. Na této akci budou moci mnozí rodiče získat příspěvek/grant 1000 eur na studium

Na akci se můžete zaregistrovat zde. O datu konání akce vás budeme informovat s předstihem!

*Přihlášení na akci" (jako hypertextový odkaz): https://prague-vaclavak.miniboss-school.com/prihlasit-se_srpp/
OBCHODNÍ ŠKOLA MINIBOSS

Václavské nám. 841/3, Praha

Instagram

https://www.instagram.com/miniboss_praha_vaclavak

Facebook

https://www.facebook.com/minibossinprague

Tel. +420 601 001 522

 Videa: